Contacta amb nosaltres
hola@somlasecreta.com
Girona | Costa Brava | Barcelona
LaSecreta és un projecte de Girona Secreta

Descobreix en tot el que et podem ajudar.

Som el teu equip de màrqueting digital.

En què ens centrem?

01.

Estratègia digital

Tots els negocis tenen clar què ofereixen però sovint necessiten un cop de mà per ordenar-ho tot i comunicar-ho eficientment als seus públics.

Des de LaSecreta establim estratègies transversals de comunicació per ajudar-te a obtenir l’impuls que et falta!

02.

Desenvolupament web

El DNI digital del teu negoci, allò que farà que els teus potencials clients es converteixin en públic fidelitzat o busquin una alternativa. A partir d’un disseny personalitzat i adaptat a tots els dispositius i potenciant el posicionament als cercadors aconseguiras la pàgina web que sempre has volgut.

03.

Disseny gràfic

El teu negoci és únic i la seva imatge ho ha de transmetre a simple vista. Treballem la presentació visual de la teva organització en tots els seus moments del procés per aconseguir que els seus valors estiguin alineats amb la seva imatge.

04.

Social Media

Si gestionar les xarxes socials et suposa un mal de cap i ets conscient de que són una eina fonamental per impulsar el teu negoci deixa que ens n’ocupem. A partir d’una estratègia amb uns objectius establerts i un pla de continguts de qualitat ben definit treballarem per assolir les teves fites!

05.

Creació de continguts

No tens temps per crear contingut per les teves xarxes socials? Tenir continguts de qualitat i visualment atractius és fonamental per aconseguir els objectius que et marquis. Sessions de fotos, vídeos… deixa’ns-ho a nosaltres!

06.

Campanyes SEM i Social Ads

La publicitat a les xarxes socials és un valor a l’alça. Seleccionem les plataformes i formats ideals per arribar als teus públics, creem els anuncis que millor funcionaran amb la segmentació perfecta per assolir els teus objectius.

Valors

La nostra manera de ser és la nostra manera de treballar.

Sempre buscarem la manera de seguir millorant els resultats.

Només analitzant els resultats podrem optimitzar i millorar contínuament. 

T’aconsellarem amb els consells que ens agradaria rebre a nosaltres.

Res d'enganyar.

Viurem el teu projecte com si fos el nostre des del primer minut.

Ens agrada entendre els projectes de manera global per alinear l'estratègia digital amb els teus objectius.

Col·laborem!

Tens un projecte?

Posem el nostre equip a la teva disposició per treure’n tot el suc i impulsar la comunicació de la teva marca. Ens coneixem?